п»ї Hotel Drim
Rezervo

Find your perfect room or apartment

Fill the requested fields and then click on the Reservation button. We will write to you as soon as possible

Arritja
Largimi
Lloji I dhomës
Dhoma
Të rriturit
Fëmijët
Send reservation

Reth Hotel Drim

Historia jonë

Ndodhet në brigjet e liqenit të Ohrit dhe të lumit Drini i Zi, në zemër të qytetit të Strugës, Hotel Drim ka 196 dhoma elegante dhe 4 suita superiore.
Nëse jeni në pushime, seminar apo ndonjë festim, ne jemi këtu për të plotësuar të gjitha kërkesat tuaja.

Urdhëroni, bashkohuni me ne për një experience unikale.

Dhomat dhe Suitat

Ne kemi dhoma të dizajnuara në përputhshmëri me nevojat dhe preferencat tuaja dhe ju mund të zgjidhni midis dhomave dyshe,
dhoma superiore treshe, ose njëren nga suitat tona me hapsirë të bollshme.

Dhomë teke/ Dhomë superiore dyshe

Dhoma superiore teke/dyshe do t'ju ofrojë një ndjenjë komforte për ju dhe partnerin tuaj.

View more

Dhoma superiore treshe

Dhoma treshe do t’ju ofrojë një ndjenjë komforti dhe relaksi edhe nëse jeni në të njejtën dhomë me partnerin tuaj , fëmijen apo kolegun.

View more

Junior Suite

Kjo suitë është ideale nëse deshironi të keni një udhëtim romantik me partnerin tuaj, ose jeni në udhëtim pune dhe ju nevojitet rehati shtesë.

View more

Suita luksoze

Kjo suitë është ideale për ju, nëse jeni adhurues I komfortit gjatë pushimeve tuaja me partnerin apo familjen, ose keni një udhëtim pune.

View more

Lista e shërbimeve

Gjatë periudhës së qëndrimit
tuaj tek ne

Pishinë e jashtme dhe e brenshme

Intërnet falas

Restorant

Kënd lojrash për fëmijë

Spa

Palestër

Parking

Bouling

Qasje direkte në plazh

Përvojë

Customer Say?

 • Thank you for your nice hospitality and congratulations for this great landscape
  Barcelona, Catalunya
 • Thank you a lot! We had great time at your hotel
  Eshet Tours, Israel
 • Thank you very much for the nice journey in your hotel. We really enjoyed on trip to Macedonia it was our first time but not our last one. Fantastic hotel very friendly personal. Our room was very comfortable and clean. Nice private beach. The breakfast is great. The hotel is old but gold. Thank you very much and see you next year
  Nathalie Meyers Copenhagen, Denmark
 • What an amazing hotel Drim: exceptional service, from laundry to front of house, staff so hospitable. Amazing laundry service from all staff. Our belongings were so well looked after. Wonderful food – pancakes to die for, bacon & eggs. Assisted with our food and allergy needs. Could not have come to a more wonderful place. Loved the staff, made lot of lifelong friends here. Recommend this place to everyone around the world. Thank you Drim cannot thank you enough for your hospitality and kindness
  Julie “Skrtalo” family

Takimet

Koha e biznesit

View more

Dasma

View more

Spa

View more

Aktivitetet

Sport dhe lojëra

View more

INFORMATION

Contact Us

Kej Boris Kidric/51 Struga Macedonia

+389 46 785 800

+389 46 780 460

E-mail: hdrim@t-home.mk

CONTACT FORM

Arritja
Dërgon rezervimin

Use ctrl + scroll to zoom the map

Map Data
Map data ©2019
Map DataMap data ©2019
Map data ©2019
This page can't load Google Maps correctly.
Do you own this website?
This page can't load Google Maps correctly.
Do you own this website?

Lets be friends, Join our newsletter