Restoranti dhe bari

Shijoni qëndrimin tuaj
dhe kuzhinen moderne

Fillimi frymëzues i një përvoje të shkëlqyer gastronomike. Nëse jeni mysafir në hotel ose jeni një i ftuar gjatë një kurorëzimi martesor,
shefat tanë përgatisin për ju specialitete të shijshme të kuzhinës që të bëjnë ti lëpini gishtat.

Planifikimi, madhësia dhe vendndodhja e hotelit ofron vende për secilin lloj të mysafirëve dhe në çdo sezon


Bar aperitiv është bari qendror i vendosur në hollin e hotelit. Përveç që shërben pije dhe ushqim, hoteli posedon edhe një terasë
me kapacitet prej 90 vendesh, me pamje të mrekullueshme të liqenit të Ohrit.


Beach bar është i vendosur përball plazhit dhe përball pjesës jugore te vet hotelit. Ofron një përzgjedhje të llojllojshme të koktejve, smoothies dhe pijeve freskuese.
Zgjedhje perfekte e shumëllojshme për ditët e nxehta të verës.

Kamelia Bar është i vendosur pranë pishinës dhe është projektuar për tu shërbyer mysafirët që janë në pishinë të hapur dhe ata që pushojnë në plazh.
Me ushqim të shkëlqyer dhe një mjedis të bukur, plazhi i hotelit është një nga më të vizituarit në qytet.

Restoranti kryesor

Me një kapacitet prej 500 ulëse dhe një stil të sofistikuar banketi, restoranti kryesor ofron ushqime ndërkombëtare dhe mbrëmje të ndryshme për mysafirët e hotelit dhe që shërbehet në stil të bufese.

Restoranti nacional Strushki Kepenci

Në parkun e hotelit ndodhet restoranti kombëtar Strushki Kepenci i cili është një restorant la carte. Restoranti është plot me specialitete moderne të përgatitura me produkte vendore, të cilat do t'ju mundësojnë të ndjeni veçantinë e traditës maqedonase.

Me një kapacitet prej 100 ulëse në restorant dhe deri në 500 vende në pjesën tjetër të parkut, restoranti ofron një atmosferë relaksuese dhe private për netët e ngrohta të verës.

Menu lobby bar - food menu

Food Menu

Menu lobby bar - beverages menu

Beverages Menu

Lets be friends, Join our newsletter