Состаноци & Настани

Дозволете вашата креативност
да заблеска

Хотел Дрим е идеално место за Вашите бизнис/деловни состаноци како и конгреси и семинари.
Нашиот тим е на Ваше располагање за да креираме настани по Вашиот вкус и преференци.Сали

Request an offer

Пристигнување
Поѓање
Користење соба за конференции
Send request

Lets be friends, Join our newsletter