п»ї Hotel Drim
Резервирај
Бунгалов или Приколка
Пристигнување
Поаѓање
Бунгалов или Приколка
Луѓе
Испрати резервација

За Камп АС

Нашата приказна

Сместен на брегот на Охридското Езеро, на само 4 км од Струга, Камп АС има капацитет од 1000 камперски единици,
12 комплетно опремена бунгалови, како и простор за трејлери. Располага со сопствен ресторан како и спортски терени.
Кампот е идеално место за уживање во природа а сепак со сите комодитети кои можете да ги имате за да се чувствувате како дома.

Ресторан

View more

Бунгалови и Приколки

View more

Спортски Терени

View more

INFORMATION

Contact Us

Kej Boris Kidric/51 Struga Macedonia

+389 46 785 800

+389 46 780 460

E-mail: campAs@.mk

Use ctrl + scroll to zoom the map

Map Data
Map data ©2019
Map DataMap data ©2019
Map data ©2019
This page can't load Google Maps correctly.
Do you own this website?
This page can't load Google Maps correctly.
Do you own this website?

Lets be friends, Join our newsletter