Свадби

After you seal your vows with a kiss,
it's time to celebrate!

Dine and dance with family and friends, smile for photos, and just enjoy in the glow of your wedding as we have prearranged everything for you!

From small events to grand celebrations, Hotel Drim brings joy to everything we do for you and your guests - dealing with the tiniest details and the things that make your wedding experience once in a lifetime.

See our restaurants and places
where you can make your own wedding.

Our additional services are here to help you with things that may take too much from your own time.

You can go through a brief tour of our places, places for a ceremony that will be remembered.

Rose Hall

Со капацитет од максимум 350 лица, Розе салата е направена во таков стил да ги стави сите Ваши гости во голем круг, имајќи директен контакт со веселбата во центарот на салата...

ЛЕТНА ТЕРАСА - SUMMER TERRACE

Со капацитет од максимум 450 лица, нашата Летна Тераса важи за една од најдобрите локации на крајбрежјето. Во исклучителен амбиент, со директен поглед на Охридското езеро и реката Црни Дрим, терасата претставува идеален спој за летните ноќи...
Терасата е одличен избор за секаков вид на свечености, но и за едноставно романтично уживање на нашите гости (сликите од свадби кои беа испратени се од Летната тераса)

Направете резервација

Испланирајте го настанот од вашиот живот

Send reservation

Lets be friends, Join our newsletter