п»ї Hotel Drim

Сместување

Соби и Aпартмани

Ние имаме соби дизајнирани согласно Вашите потреби и преференци и може да одберете помеѓу двокреветни, трокреветни супериор соби, или пак еден од нашите пространи апартмани.

Еднокреветна/Двокреветна СУПЕРИОР СОБА

собата ќе ви даде целосно чувство на удобност за вас и вашиот партнер.

View more

ТРОКРЕВЕТНА СУПЕРИОР СОБА

е врвен избор кога патувате со пријатели или имате корпоративни настани во хотелот.

View more

JUNIOR SUITE

е вистинскиот избор ако барате апартман за престој со семејството или можеби патувате со вашите пријатели.

View more

Deluxe Suite

Овој апартман е идеален доколку сакате да имате комфорен одмор/престој со Вашиот партнер и фамилија или имате бизнис патување во регионот, за екстра комфорт.

View more

Lets be friends, Join our newsletter