РезервацијаНовости - Хотел Дрим

Wine & Dine at Hotel Drim - Menu

Wine & Dine at Hotel Drim - Menu

понеделник, 06 јули 2015

Wine & Dine at Hotel Drim**** with one of the best wineries in Macedonia, Chateau Kamnik!

Hotel Drim in cooperation with the Macedonian winery Chateau Kamink, which is an image of the grand Macedonian spirit, traditions and soil, organizes Wine & Dine evening on July 7th, 2015 on which you can taste a splendid mix of Macedonian cuisine & Macedonian wine...

Be part of this unique experience with a top-tier sommelier and excellent food prepared with great care from our culinary masters!

The prices are 15€ if you are a hotel guest on HB option, or 22€ if you are hotel guest on BB option.

We gladly expecting you!

For more information, please ask on our Reception desk.

Hotel Drim****

-

Хотел Дрим во соработка со македонската винарија Камник, која е израз на величественоста на македонскиот дух, традиции и почва, организира Wine & Dine на 7 јули, 2015-та година, на кој што ќе можете да вкусите една уникатна симбиоза на македонската кујна и пијалок.

Бидете дел од ова уникатно искуство со врвен сомелиер и храна од нашите кулинарски мајстори за само 15€ (доколку сте хотелски гостин на HB опција) или 22€ (доколку сте хотелски гостин на BB oпција).

Ве очекуваме!

За повеќе информации, побарајте ја нашата Рецепција.

Хотел Дрим****