РезервацијаКнига на впечатоци

Сакам ова задоволство да продолжи и понатаму.

Сакам ова задоволство да продолжи и понатаму.

петок, 09 ноември 2012

Овој семинар е нешто најдоброто што ми се случило последниве седум години. Многу ми е убаво со моите колеги со кои сме сместени во најубавиот хотел во Македонија. Сакам ова задоволство да продолжи и понатаму.