РезервацијаДополнителни свадбени услуги

Ви нудиме и дополнителни услуги за да го направиме Вашиот најубав ден комплетен.

  • Гратис апартман за младенците
 

Сите овие услуги можат да се координираат со нашите вработени на Ваше барање, со претходна најава и доплата:

  • Свадбен прием
  • Планер на свадба
  • Дополнителни декорации
  • Огномет
  • Можност за изнајмување на лимузина
  • Можност да се организира музика
  • Фотографија и видео услуги