РезервацијаСупериор

Секоја соба има свој сопствен уникатен стил и карактер, и многу малку од собите се исти.

Сите супериор соби се внимателно дизајнирани за да вклучат удобност и стил имајќи предвид дека нашите гости може да биде тука за бизнис или задоволство.

Внатрешноста е умно дизајниран, имајќи ги во предвид дури и најмалите детали за да се обезбеди максимално уживање.

Супериор собите се опремени со:

  • одличен инвентар
  • клима уред
  • ТВ приемник и сателитска програма
  • директна телефонска линија
  • мини бар
  • балкон со поглед кон езеро или град во 173 соби
    (останатите 23 соби се без балкон).