РезервацијаСтандард соба во Хотел Дрим

Стандардните соби во хотелот се синоним за удобност и чувство на припадност.

Внатрешноста е умно дизајниран, имајќи ги во предвид дури и најмалите детали за да се обезбеди максимално уживање. Ќе најдете најдобар квалитет на постелнина и крпи, удобен мебел, модерни алатки со различни опции, така што ќе можете да си создадете атмосфера по Ваша желба.

Во нив годините искуство на хотелиерите, вклучиле се што може да Ви е потребно за време на Вашиот престој:

  • работен простор, 
  • кабелски интернет, 
  • централна климатизација, 
  • ТВ со кабелска телевизија, 
  • аларм, 
  • фен, 
  • балкон со поглед на градина или со поглед на кристалните води на Охридското Езеро.