РезервацијаФамилијарна соба во Хотел Дрим

Фамилијарните соби се одраз на удобноста што едно семејство треба да го има, додека го поминува својот годишен одмор кај нас.

Грижливо и стилски уредени, фамилијарните соби можат да сместат максимум 5 лица во соба малку помала од junior апартман.

Ќе најдете најдобар квалитет на постелнина и крпи, удобен мебел, модерни алатки со различни опции, така што ќе можете да си создадете атмосфера по Ваша желба.

Во собите има:

  • кабелски интернет, 
  • централна климатизација, 
  • работен простор, 
  • аларм, 
  • фен, 
  • балкон со поглед на градина или на кристално чистите води на Охридското Езеро.