РезервацијаСоби во Хотел Дрим

Самиот престој во Хотел Дрим ќе Ви даде незаменливи искуства, при избор од различни соби - од стандард соби, супериор или делукс, и до пространи семејни апартмани.

Секоја соба има свој сопствен уникатен стил и карактер, и многу малку од собите се исти.

Сите 200 соби се внимателно дизајнирани за да вклучат удобност и стил имајќи предвид дека нашите гости може да биде тука за бизнис или задоволство.

Собите во Хотел Дрим се распоредени на 4 страни - соби што гледаат на југ кон мирната тишина на Охридското езеро, соби на исток што гледаат кон Охрид и пространоста на Струга, соби на запад што гледаат кон височините на планината Јабланица и соби на север што гледаат кон градот Струга.

Внатрешноста е умно дизајниран, имајќи ги во предвид дури и најмалите детали за да се обезбеди максимално уживање.

Ќе најдете најдобар квалитет на постелнина и крпи, удобен мебел, модерни алатки со различни опции, така што ќе можете да си создадете атмосфера по Ваша желба.