РезервацијаЈуниор Апартмани

Јunior апартманите се вкусно декорирани, стилски уредени апартмани, со мини кујна, соба за дневен престој, спална, џакузи...

Во нив не само што може да го претворите Вашиот одмор во незаборавно искуство, туку и Вашиот бизнис престој во нашиот хотел да биде вистинско уживање.

Јуниор апартманите се опремени со:

  • ТВ приемник
  • клима уред
  • директна телефонска линија
  • мини бар
  • балкон со поглед кон езеро
  • дневна соба, мини кујна
  • џакузи