РезервацијаDeluxe Апaртмани

Овие апартмани се олицетворение на луксузот и на модерната технологија.

Чувството е непроценливо. Самата удобност и чувството како да сте дома е гаранција за одмор каков што посакувате. 

Нека Вашите сетила чувствуваат удобност во грациозноста на просторот.

Двата луксузно опремени апартмани имаат

  • две спални, 
  • два тоалета (со џакузи), 
  • големa просторија за дневен престој се со цел задоволување на сите Ваши потреби.