РезервацијаАпартмани

Пријателски направените декори во партманите со нивната пространа и пријатна атмосфера се дизајнирани за да одговарат Вашиот префинет вкус. Топлото чувство во нашите соби, со удобни легла и оплеменети со бројни погодности, се на висина на задачата за ова прекрасно искуство.

Внатрешноста е умно дизајниран, имајќи ги во предвид дури и најмалите детали за да се обезбеди максимално уживање. Ќе најдете најдобар квалитет на постелнина и крпи, удобен мебел, модерни алатки со различни опции, така што ќе можете да си создадете атмосфера по Ваша желба.

Располагаат со следните услови:

  • ТВ приемник
  • Клима уред
  • Директна телефонска линија
  • Мини бар
  • Фен за коса
  • Интернет
  • Балкон со поглед на езеро
  • Дневна соба & кујна
  • Џакузи