РезервацијаКонференциски менија

Привлечна разновидност на кулинарско искуство, во извонреден микс на традиционални и интернационални специјалитети, ги очекуваат гостите во рестораните во Хотел Дрим, најавувајки момент на вкусно насладување и врвно задоволство.

Можете да ги видете конференциските менијa, специјално одбрани за Вас, на следниот линк тука.