РезервацијаКафе-пауза

Искористете ги моментите помеѓу неколку сесии на предавања на најдобриот можен начин.

Одберете една од понудените кафе паузи, добивате и гратис суви колачи кои што супер се надополнуваат со понуденото:

 • Кафе пауза | Coffee break                        Цена (по лице) | Price (per person)

  1. Стандард / Standard

  100 den

  Филтер кафе или чај + вода и сок во чаша | Filter coffee or tea + water & draft juice

  Чајни колачи + чипс | Tea cookies + chips

   

   

   

  2. Фрутисимо Mини / Frutissimo Mini

  120 den

  Еспресо/макијато или чај+ вода и сок во чаша |Espresso/machiato coffee or tea+ water & draft juice
  Овошје на ражнич + мини кроасани | Fruits + mini croissants

   

   

   

  3. Фрутисимо гранде / Frutissimo Grande

  140 den

  Еспресо/макијато или чај + вода и сок во чаша |Espresso/machiato coffee or tea + water & draft juice

  Канапеи + овошна салата | Canapés + fruit salad

   

   

   

  4.  Освежи се/Refresh yourself

  140 den

  Еспресо/макијато или чај + вода и сок во чаша |Espresso/machiato coffee or tea + water & draft juice

  Мини еклери + лиснати стапчиња | Mini puffs + bread sticks

   

   

   

  5. Choco-chance

  150 den

  Еспресо/макијато или чај + вода и сок во чаша |Espresso/machiato coffee or tea + water & draft juice
  Коцки чоколадо + пециво | Chocolate + pastry

   

   

   

  6. Фрутисимо лукс / Frutissimo Lux

  170 den

  Еспресо/макијато или чај + вода и сок во чаша |Espresso/machiato coffee or tea + water & draft juice
  Фрутис, мини клуб сендвич + поп-корн карамел | Frutties, mini club sandwich + popcorn caramel