РезервацијаСеминари

Идеално место за стимулирање на вашите понатамошни професионални успеси.

Хотел Дрим е одлична локација за вашите состаноци, семинари, и разни настани.

Со вкупно 7 сали од разни димензии и капацитет, во склоп на разновидни понуди кои ги нудиме, Хотел Дрим може да одговори на барањата на сите групи со различен буџет.

Погледнете го нашиот каталог за да се запознаете со условите за одржување на настани тука.