РезервацијаСпортски капацитети

Во склоп на хотел Дрим

 • Кошаркарско игралиште
 • Фудбалско игралиште
 • Ракометно игралиште
 • Одбојка на плажа
 • Тениско игралиште
 • Куглана
 • Пинг Понг
 • Билјард
 • Водени спортови

 

Во склоп на градот Струга, во секој момент на располагање на хотел Дрим.

 • Фудбалско Игралиште
 • Ракометно Игралиште

За сите оние кои што сакаат да џогираат, од Хотел Дрим па се до населбата Езерски лозја во правец на Охрид, се простира патеката за трчање, покрај самото езеро, во должина од 4 километри, многу користена од страна на жителите на Струга и туристите за нивна рекреација.