РезервацијаПлажа

Директен Пристап до нашата Приватна Плажа

Пред самиот хотел широко се простира прекрасна плажа опремена со лежалки и чадори за сонце кои во склоп на ритамот на брановите, чекаат да ви подарат незаборавни мигови во водите на легендарното Охридско Езеро.

Должината на плажата изнесува 300 метри.