РезервацијаБазени

Чадори за сонце и комотни лежалки ја дополнуваат одличната слика, поканувајќи ве да се релаксирате, уживате и освежите вашите сетила во жешките летни денови. Покрај возрасните, така и најмладите може да се забавуваат во малиот базен наменет за деца.

  • Надворешен Базен
  • Аниматорски Тим
    - стручен тим кој со своите активности секојденвно им го исполнува слободното време на нашите гости.