РезервацијаСтрушки Кепенци

Повелете во Национална бавча во самиот комплекс на Хотел Дрим, во зелена околина и автентична атмосфера.

Располагаме со сите видови национална македонска храна, а традиционалниот амбиент ке биде дополнет со стара македонска традиционална музика.

На следниот линк можете да го најдете нашето мени за оваа година.