РезервацијаГлавен Ресторан

Додека гостите уживаат во големиот избор на Македонски и разновидни интернационални специјалитети, задоволството се надополнува со прекрасниот поглед кон Охридското Езеро и како неговите води се прелеваат во реката Црни Дрим.

 

Главен ресторан - Main Restaurant