РезервацијаРесторани

Привлечна разновидност на кулинарско искуство, во извонреден микс на локално-традиционални, како и интернационлни специјалитети, ги очекува гостите во рестораните на хотел Дрим, најавувајки моменти на вкусно насладување и врвно задоволство.