РезервацијаЛоби - Аперитив Бар

Во близина на рецепцијата во лобито на хотелот на располагање е Аперитив Барот, секогаш достапен за Вас за освежување и разонода.

Релаксирајте во расцутената градина од каде погледот оди кон мирните води на Охридското Езеро.