РезервацијаКамелиjа Бар

Овој бар е лоциран помегу приватната плажа на хотел Дрим и отворениот базен Камелија.

Располага со голем асортиман на освежителни пијалоци, како и сендвичи и разни оброци кои ке го задоволат вашиот апетит за време на вашиот престој, додека уживате во забавни програми што секојдневно го исполнуваат вашето време.

Летото е сосема комплетно со посета на овој бар.