РезервацијаЦеновник - Хотел Дрим

SpetialПосветени на Вашето задоволство и комплетен комфорт, Хотел Дрим креира цени кои се дизајнирани токму за Вас, Вашиот одмор, семинари, коктели и бизнис средби.

За цените и специјалните понуди можете да не контактирате преку mail и преку телефон кои што можете да ги најдете тука.