РезервацијаНагради

Хотел Дрим има освоено многу награди низ своето постоење. Ние сме посветени на тоа да ги направиме работите на најдобриот можен начин. Секоја награда ни дава причина да бидеме со насмевка и да работиме на постигнување што поголеми успеси.

 

Награди на Хотелот:

 • Признание од Народната Банка на Македонија
 • Награда - злато од Туристички сојуз на Југославија,
 • Награда - сребро од Собир на угостителско - туристичките работници, 1978 година,
 • Признание од Стопанска банка, 1984 година,
 • Награда сребро “Интер експорт”, 1986 година,
 • Прво место на спортските средби “Инекс Турист”, 1990 година,
 • Признание од Стопанската комора на Република Македонија
 • Диплома од Новосадски саем, 2006 година,
 • Сертификат од УСАИД, 2006 година,
 • Злато за нов квалитет од Туристичка призма, 2006 година,
 • Признание од Кугларската федерација на Република Македонија за посебни заслуги, 2008 година,
 • Гран при BAXA, 2008 година,
 • Гран при BAXA, 2009 година
 • Најдобар хотел за 2011 година
 • Пофалница од организациониот комитет на 2-от Интернационален Турски Симпозиум за храна и Универзитетот Намик Кемал за успешна организација на настанот