РезервацијаСоби - Хотел Београд

Претставувајќи ги карактеристиките на традиционалниот македонски стил, Хотел Београд има 45 вкусно декорирани соби , а секоја соба е опремена со клима уред, мини бар, кабелска ТВ, телефон и безжичен интернет во лобито ресторанот. Половина од собите имаат поглед на прекрасната река Црн Дрим, обележје на Струга.