РезервацијаАпартмани со дневен престој

Хотел Београд ви нуди избор при вашето сместување во хотелот да може да изберете стандардна соба или апартман, се со цел за ваш поудобен престој  и незаборавни моменти кај нас.

Современиот мебел и  традиционалните бои го исполнуваат секој дел од собата со релаксирачка атмосфера, посакувајќи ви добредојде со стил.