РезервацијаХотел Београд нуди услуга ALL INCLUSIVE и тоа за групи и семинари со ограничен број на гости.

Се со цел да ги задоволиме вашите желби и потреби и тоа по најповолни цени и услови.Специјални понуди - Хотел Београд

Вевчански карневал 2013

четврток, 03 јануари 2013
Видете ја нашата понуда тука!
повеќе


Last Minute понуда - 8ми Март

понеделник, 05 март 2012
Прославете за само 44€ по лице за 2 ноќевања со вклучен појадок и вечера!
Аранжманот клучува свечен ручек (или вечера) со музичка програма и неограничен пијалок!
Бесплатен разглед на градот со професионален туристички водич.

повеќе


Dine Around

понеделник, 05 март 2012
Нема подобар начин да се почувствува кулинарското доживување во Дрим Хотелите освен преку нашата Dine-Around програма каде што гостите кои се на полу пансион можат да одберат во кој од нашите ресторани ќе можат да ручаат/вечераат.
повеќе