РезервацијаКамп АС

На неколку минути до Хотел Дрим, во допир со природата, како што од секогаш бил, Камп АС е најдоброто место кое што генерации и генерации го паметат како место кое што им буди спомени на едно убаво детство, со склопување на најразлични пријателства и неверојатни забави.

Како и во минатото, така и денес - историјата на Камп АС е преполна со убави нешта.

Камп АС може да ви дарува неверојатни доживувања.