РезервацијаЗа Авто камп АС

Во југозападниот дел, на само 2.5 километри од градот на поезијата - Струга, на крајбрежјето на Охридското езеро - бисер на Балканот, се наоѓа Авто Камп АС - дел од групацијата Дрим хотели.

Кампот АС е вистинско место за одмор за оние што сакаат да бидат подалеку од градските гужви и воедно да бидат поблиску до природата.

Дозволете си зеленилото да ви биде инспирација.