РезервацијаОдлично место за Вас

Каде и да сте во тој посебен момент, Ви обезбедуваме недопрена приватност и работен простор, како би можеле да ја посветите Вашата енергија на работата во една софистицирана тишина.

Нашиот високо мотивиран персонал е секогаш на Ваше располагање со разбирање за секоја Ваша потреба. И благодарејќи на брзиот безжичен интернет, можете да сурфате со огромна брзина каде и да посакате.

За средби - што би рекле за некои свежи идеи: ориентална вечер под шатор на плажа,  танци со голем бенд или едноставно романтична вечера покрај звуците на големото синило?

Ние ги исполнуваме Вашите желби!