РезервацијаСместување - Камп АС

Овој прекрасен атрактивен камп од прва категорија изобилува со бујно зеленило и има капацитет од 1000 камперски единици.

Кампот АС официјално е отворен од 01 Мај до 15 Октомври, секоја година, и е вистинско место за љубителите на ваквиот начин на летување.

Во непосредна близина на кампот има на располагање продавници, ресторант, спортски терени за кошарка и ракомет, како и сопствена плажа.

За било какви дополнителни услуги или асистенција, рецепцијата на кампот е на раполагање од 07:00 до 22:00 часот, а исто така има и 24-часовно обезбедување.