РезервацијаКонтакт информации за Авто камп АС

Контакт ФормаView Drim Hotel in a larger map

Адреса

Ул. Езерски лозја бб
6330 Струга
Р. Македонија
Тел: + 389 46 780 877
E-mail: hdrim@t-home.mk

Локација

На југозападниот дел на Македонија, на само 4 км. од градот на поезијата Струга.


Map