Dhomë teke/Dhomë superiore dyshe

Dhomë teke/Dhomë superiore dyshe,
krevat francez ose shtretër të veçantë

Çmimi fillon nga 60€ për një natë

Dhoma superiore teke/dyshe do t'ju ofrojë një ndjenjë komforte për ju dhe partnerin tuaj. Dhoma ka hapsirë të bollshme, dhe do tju ofrojë një atmosferë relaksuese dhe private.

Dhoma posedon krevat francez (ose dy shtretër), një tavolinë dhe një ballkon me pamje direkte të liqenit ose parkut.


Objektet / shërbimet

  • Madhësia minimale e dhomës prej 22 metra katrorë në të cilën mund të akomodohen lirshëm 2 persona
  • Terasë të gjerë
  • TV LCD me TV kabllor
  • Ajër të kondicionuar
  • Tualet
  • Internet me valë
  • Linjë telefonike direkte
  • Sef
  • Mini bar
  • Tharëse flokësh

Lets be friends, Join our newsletter